Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Estem buscant persones que estimen les persones

Uneix-te a l'equip

Serem el primer banc català en més de 100 anys. Sortim el 2021 amb un servei de banca per a empreses i particulars. Estem en un viatge apassionant per aportar innovació, una cultura oberta i transparència a la banca. Volem que ens ajudis a assolir la nostra visió.

Estem contractant llocs a Catalunya

Busquem un tècnic informàtic per instal·lar i mantenir els nostres sistemes informàtics i xarxes amb l’objectiu d’aconseguir la màxima funcionalitat i optimitzar el paper de la tecnologia en la sostenibilitat del nostre negoci.

Més informació       Enviar candidatura

11Onze Academy

Revolucionària com a concepte d’educació a les empreses, es tracta d’un CAMPUS POP UP que s’activarà amb cada onada de contractació. En 3 setmanes certifica oficialment als agents per a operar.

Ho vam documentar com una breu sèrie de vídeos per a 11OnzeTV.

http://11onze.dev.wondr.io/wp-content/uploads/2021/04/11Onze-Darren-Smith-CCO

“La nostra filosofia per a tot el banc, no només per al campus, és crear una cosa veritablement excepcional. La primera experiència que tindrà un client amb el nostre Banc serà digital i posarem molt d’èmfasi en la tecnologia i l’experiència dels usuaris.

No obstant això, volíem anar molt més enllà. En una època digital ens preocupa que les relacions personals que construïm amb el temps es perdin i a 11Onze volíem portar el Relation Banking a la comunitat. Volem que els nostres clients tinguin una relació personal llarga i significativa amb els nostres representants.”

11Onza-Persones-amb-talent

No trobes el què busques?

Som persones com tu i feliços d’ajudar-te

Contacta'ns