Què pots fer a la Setmana d’Arquitectura de Barcelona?

Fins al 16 de maig, a Barcelona s’hi celebra la Setmana d’Arquitectura amb  un format híbrid presencial i virtual. Aprofita i gaudeix de les activitats que tenen programades, relacionades amb el món de l’arquitectura i la ciutat.

 

L’esdeveniment va començar l’any 2017 amb l’objectiu de reforçar el vincle entre arquitectura i ciutadania, fomentar l’intercanvi d’opinions i aportar mirades innovadores sobre l’univers arquitectònic i els seus escenaris del futur.

Aquest any, sí que és possible celebrar la cinquena edició de la setmana de l’arquitectura, el format en aquesta ocasió és híbrid combinarà tant en línia com presencial. 

Una de les principals novetats d’aquesta cinquena edició, és que s’estrena el Festival Internacional de cinema d’arquitectura de Barcelona, tindrà lloc de manera presencial als Cinemes Girona en línia a través de la plataforma Filmin. 

L’esdeveniment mostra de manera innovadora temes d’actualitat relacionats amb l’arquitectura com l’activisme urbà, la política, l’economia, el medi ambient, la diversitat cultural i social, l’accés a l’habitatge o la igualtat de drets entre les persones. 

Tota la programació la trobaràs aquí.

Activitats destacades que no et pots perdre:

  • La Nova Bauhaus Europea és una iniciativa creativa i interdisciplinària que obre un espai de trobada per dissenyar futures maneres de viure i se situa a la cruïlla entre l’art, la cultura, la inclusió social, la ciència i la tecnologia. Pots veure la retransmissió aquí.
  • Les Festes d’arquitectura, en aquesta edició s’han creat 10 festes per districtes de la ciutat, totes són presencials i obertes al públic, per descomptat respectant les mesures de seguretat sanitària, aquestes festes les trobaràs en els següents districtes:  Sants-Montjuïc, Eixample, Nou Barris, Sant Andreu, Gràcia, Sant Martí, Sarrià-Sant Gervasi, Horta-Guinardó, Ciutat Vella i les Corts.
  • Arqu[in]flm, el tema d’aquesta edició és “Arquitectura i poder”. És una activitat presencial que tracta sobre les arquitectures representatives del poder dintre de l’àmbit polític, social, econòmic i cultural. On pots veure’l? A la Plaça Salvador Seguí, 1 a Barcelona. 
  • Visites i Rutes, si vols descobrir els jardins verticals o l’hort de la Sagrada Família, no et perdis aquesta secció on trobareu propostes de visites i rutes guiades, més informació en aquest enllaç. I aquí trobaràs l’agenda d’activitats.

 

Tot això és possible gràcies a l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i Arquinfad.

 

Barcelona ens dona la possibilitat de gaudir d’aquesta setmana de l’arquitectura on sens dubte té un patrimoni d’indubtable valor. Aprofita i gaudeix fins al dia 16 de totes les activitats que tenen programades i relacionades amb el món de l’arquitectura i la ciutat. 

 

Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre 11Onze? Clica aquí per subscriure’t al nostre canal de Telegram

Si t’interessa aquesta notícia, et recomanem:

Sostenibilitat

Arquitectura sostenible

5min lectura

Parlem d’arquitectura sostenible amb l’arquitecte tècnic Alfredo Acosta

Sostenibilitat

Disseny d'interiors

5min lectura

Per a pisos petits i sostenibles

Equip Editorial Equip Editorial
  1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
    Jordi

    👏👏👏👏

  2. Manel LopezManel Lopez says:
  3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
    Alicia

    Em reservo per l’any vinent ,m’agradat

  4. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  5. Anna RibesAnna Ribes says:
    Anna

    Molt interesant. Pena que no hi pugi anar aquesta vegada.

    • Marc Jara Gimeno says:

      Llàstima, Anna, l’any que ve potser… molt contents que gaudeixis dels continguts que t’oferim, molt agraïts pel teu comentari.

      Fa 3 anys
  6. Anònim says:

    Ualaaaaa !!! Perfecta , molt interessant

    • Miriam Frías says:

      Sí Manel, sí que és interessant! Hem de gaudir d’una ciutat com la que tenim. I és que Barcelona és preciosa!

      Fa 3 anys
  7. AlbertAlbert Chic Giménez says:
    Albert

    👌

  8. Natàlia Cugueró-EscofetNatàlia Cugueró-Escofet says:
    Natàlia

    Una proposta molt interessant 👍

Deixa una resposta

App Store Google Play