Circuit-d’11Onze-Banc Circuit-d’11Onze-Banc

Circuit d’11Onze, un innovador procés de selecció

El 29 de gener es va posar en marxa un innovador procés de selecció a 11Onze per a seleccionar els futurs agents. Es tracta d’un procés complex on en un període de temps curt i accelerat, se seleccionen unes 70 persones. Amb aquest procés de selecció, 11Onze passarà ben aviat de ser una startup impulsada per un reduït grup de persones, a una companyia amb més de 100 persones. Com en tota fintech, els professionals que s’hi incorporen han de complir estrictes requisits tècnics i en el cas d’11Onze, sobretot, han d’estar alineats amb la cultura pròpia d’11Onze.

11Onze, pel seu ADN i origen, es defineix com a banc català, transparent i molt innovador, ja que incorpora el component de comunitat en la seva proposta. Serà una xarxa social privada pels seus futurs clients.

3 dies de selecció, 3 dies de rodatge

Toni-Director-Audiovisual-a-11Onze-Banc

“Els candidats que entren al Circuit s’enfronten a 6 situacions que els posen a prova. Està dissenyat per veure com reaccionen en moments de pressió i com resolen problemes. Hi ha proves de percepció, d’empatia, de coneixements bancaris, de creativitat, d’adaptabilitat, i ho hem gravat tot, per poder-ho ensenyar i ser absolutament transparents amb els nostres futurs clients. No volem fer un procés de selecció tradicional perquè hem vingut a fer les coses d’una altra manera. I el resultat no podia ser millor. Els candidats s’ho passen pipa i els queda claríssim que 11Onze no serà un banc com els altres”.

Durant 3 dies els candidats han estat sotmesos a diferents proves per a mesurar els seus coneixements tècnics i sobretot les anomenades soft skills. Les proves s’han realitzat en una fàbrica de 3 plantes condicionada com a plató de televisió. Els candidats han viscut les 6 proves a un ritme trepidant i tot sota els focus i les càmeres d’un estudi de TV.

“Ha estat un dels processos més importants que he viscut en la meva llarga trajectòria com a experta en recursos humans, per la seva complexitat i pel seu format innovador, que obliga el candidat a presentar-se de manera diferencial, en línia amb els valors d’11Onze”.

L’Experiència dels candidats a formar part d’11Onze

“Espectacular”, “Original”, “Sorprenent”, “Transgressor”, “Senyal del qual voleu ser com a comunitat i com a negoci” són alguns dels qualificatius més habituals dels candidats, que també acostumen a destacar que no s’esperaven una proposta així i que, tant si s’incorporen a 11Onze com si no, ha estat una experiència molt enriquidora.

La majoria han coincidit en el fet que s’ha tractat d’un procés de selecció que els obliga a ser ells mateixos, sense rols ni preparació, molt allunyat de proves encotillades que no mostren l’interior de la persona… I volen formar part d’una empresa així!

Les preparacions del circuit

http://11onze.dev.wondr.io/wp-content/uploads/2021/04/11Onze-Darren-Smith-CCO

“Hem analitzat candidat per candidat. Hem seleccionat acuradament els CVs dels qui han aplicat, personalment, els he revisat tots. M’ha fet molt feliç poder fer més gran la família d’11Onze”.

Natalia-Cuguero

“En una startup que comença, aquest és el moment més emocionant: passar d’un equip reduït a un equip de 100 persones en pocs mesos”.

Després del circuit

El circuit és just abans de l’ACADEMY, un campus formatiu que serà el lloc de pas obligatori per capacitar els agents per ser la veu d’11Onze, atendre i donar resposta als clients i empreses i en general a tota la comunitat d’11Onze.

Equip Editorial Equip Editorial
  1. Manel LopezManel Lopez says:
  2. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  4. Oleguer BertranOleguer Bertran says:
    Oleguer

    Realment mai havia vist un procés de selecció semblant. Diu molt del tipus d’empresa que vol ser.

    • Miriam Frías says:

      Gràcies pel teu comentari Oleguer! Així és, des del minut u, els candidats/es ens vam adonar que res era com ens esperàvem. Així continua sent. Benvingut a La Plaça!

      Fa 3 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play