No et perdis el capítol final de L’Academy

11OTV presenta l’últim episodi de la sèrie documental sobre el procés de formació dels seus treballadors. Els usuaris de La Plaça podran acompanyar els treballadors d’11Onze en un dia que va ser molt especial per a tot l’equip.

 

En Jordi, usuari de La Plaça, destacava en el capítol 8 que “hi va entrar un grup de desconeguts i en sortirà gairebé una família. Si hi ha una segona part, serà perquè el banc haurà crescut prou per a cercar uns altres 50 treballadors. Esperem que sigui així i que siguin moltes parts més”. I així ha estat. Els agents van entrar a l’Academy d’11Onze sense conèixer-se i tot el que han viscut junts els ha unit moltíssim. Es compleix així un dels objectius de la formació: crear un equip cohesionat capaç de superar els reptes conjuntament.

Al llarg de 9 capítols, L’Academy ens ha mostrat el creixement humà i professional d’un equip de persones molt especials, les que posaran en marxa la primera comunitat fintech de Catalunya. I, pel que sembla, el resultat ha sorprès els espectadors d’11OTV.

Us fem un recull d’alguns dels comentaris dels usuaris.

  • És evident que és un gran projecte que val la pena recolzar i que necessita urgentment aquest país que és Catalunya. Li desitjo el màxim d’èxit. Esperant que comenci a operar ben aviat. Enhorabona pel projecte!!
    Francesc, membre de La Plaça
  • Gràcies per compartir tots aquests vídeos de la selecció i formació del personal. Això ens apropa a tots encara més i ens fa comprendre que tots en formem part. Tant de bo hagués tingut el coratge per presentar-m’hi… Malgrat tot, em sento part d’aquest projecte per la il·lusió que em genera. Mil gràcies per aquesta aposta tan valenta.
    Joan, membre de la Plaça
  • Gràcies per tant d’esforç i per voler ser diferents, únics i especials. Amb ganes de ser-ne client i començar a treballar plegats. Jo, com a petit assalariat, amb ganes de dipositar els meus estalvis en una entitat que els inverteixi en el bé de la comunitat. Fa molta falta. És molt necessari.
    Albert, membre de la Plaça
  • Estic desitjant que comenci aquest banc per trobar-me amb aquests agents/amics per fer moltes coses junts. Felicitats a tots, formadors i alumnes.
    Marc, membre de la Plaça
  • Gràcies a tots per la vostra feina i dedicació, gràcies per fer possible el nostre somni.
    Guillem, membre de la Plaça
  • Llàstima que s’acabi la sèrie, m’hi havia enganxat! 😉 Felicitats a tots!
    Elisa, membre de La Plaça
  • Tan sols IMPRESSIONANT.
    Ramon, membre de La Plaça 

L’Academy és una producció original d’11OTV dirigida per Toni Mata i amb la realització d’Èric Motjer. El realitzador explicava els principals reptes del projecte: “El primer, aconseguir que els capítols fossin tan fidels com fos possible a la realitat, per poder transmetre el que estaven vivint els agents dins de l’Academy. No era un repte fàcil, perquè passaven moltes coses de forma simultània i dia a dia la intensitat anava en augment. Però hi ha un segon element que és clau en l’èxit de gairebé qualsevol documental, i és aconseguir que els agents i tot l’staff normalitzin el fet de tenir un equip de rodatge que els acompanya en el seu dia a dia. La veritat és que va ser molt bonic veure com, a poc a poc, ens deixaven entrar a les seves vides i conèixer com són, d’on venen i com veuen el futur. A 11Onze el component humà és essencial, i hem intentat transmetre això mateix en cada capítol de la sèrie”. 

Per la seva banda, en Toni Mata afegeix que “l’objectiu era mostrar la responsabilitat, la il·lusió, la passió i les pors que han sentit els treballadors. Volíem que els seguidors d’11Onze poguessin viure l’experiència des de dins, sentir-se aquí, al costat d’aquestes persones extraordinàries, coneixent-les, creixent amb elles. El repte que 11Onze té al davant és gegant, i és absolutament inusual tenir un equip de treballadors com aquest, que s’aboquen i s’entreguen al projecte pel bé comú. Havíem d’explicar-ho”.

Ara, tal com s’explica en aquest capítol, l’equip d’11Onze té un objectiu: enlluernar Catalunya.

Veure tota la sèrie

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Podcast

2min lectura

Defensa't dels abusos bancaris

11Onze

El Diner

2min lectura

Sèrie d'animació per aprendre economia

11Onze

Vols seguir aprenent?

2min lectura

11Onze Learnings



11Onze 11Onze
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  2. Anna PortabalesAnna Portabales says:
    Anna

    L’enhorabona! Des del setembre us segueixo. Vaig creure en el vostre projecte des del primer moment. Ètica, transparència, veritat!

  3. Josep RuaixJosep Ruaix says:
    Josep

    Espectacular clap clap clap 👍

    • Marc Jara Gimeno says:

      Moltes gràcies, Josep, molt contents que l’hagis gaudit. Va ser una sort poder-ho viure.

      Fa 3 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play