“11Onze llança una xarxa social privada a l’estil de Facebook” Fintech Futures

FINTECH FUTURES explica com 11Onze ha llançat una xarxa social a l’estil Facebook en la notícia publicada el 26 d’abril de 2021.

 

Podeu llegir la notícia en català aquí:

El banc català 11Onze diu haver-se convertit en el primer neobanc d’Europa a crear una xarxa social privada (PSN) per als seus clients

11Onze ha llançat la seva xarxa social privada (PSN) a Barcelona per a animar als clients a relacionar-se amb els agents del banc i saber més sobre finances, economia i benestar. Una de les seves principals característiques és que els usuaris d’aquesta xarxa social tenen accés a una biblioteca d’informació, 11Onze TV (descrit pel mateix neobanc com “un Netflix de la banca i les finances” a més d’un mercat on els clients poden fer negocis entre ells).

“La Plaça” o “plaça del mercat” com la denominen en la comunitat, ofereix als usuaris l’oportunitat de conèixer la personalitat, les habilitats i les aptituds dels agents del banc. “La PSN de 11Onze portarà la relació tradicional entre client i banc a la banca digital” diu James Sene, fundador i president de 11Onze. “Som una nova categoria de xarxa social amb els últims avanços tecnològics de Facebook, Instagram, YouTube i LinkedIn embolicats en un format de Netflix. És una xarxa social vertical sobre els diners creada a Catalunya”.

Sene explica que la PSN forma part d’una comunitat digital en la qual particulars i petites empreses poden aprendre com funcionen els bancs. “Als bancs fintech els ha costat mantenir la relació tradicional amb els bancs i no han sabut optimitzar l’àmbit digital dels bancs comunitaris”, afegeix. “Aquest buit de mercat el cobreix l’oferta de 11Onze”.

Altres característiques que inclou “La Plaça” és una autoavaluació independent per als clients que busquen un préstec o un producte d’estalvi. En les pròximes setmanes s’afegiran serveis de mercat, micromecenatge i préstecs entre particulars.

Llegir notícia original

11Onze 11Onze
  1. Daniela SimónDaniela Simón says:
  2. Manel LopezManel Lopez says:
    Manel

    sí, realment

  3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
    Alicia

    Es molt engrescadora

  4. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play