11Onze_Hero_Header_Help_Centre

FAQs

Recollim per a tu les preguntes que ens ha fet arribar molta gent. Un honor poder respondre a les preguntes més freqüents.

Obrirem a mitjans del 2021.

Som un banc català. Un banc fet per persones normals i adreçat a les persones i empreses dels Països Catalans.

Podem operar com un banc, som un neobanc nascut al bell mig de Catalunya i comptarem amb llicència europea per poder operar a Catalunya i a tot el món.

Es pot ser inversor. Envia’ns el teu requeriment a la nostra bústia [email protected] i et facilitem les condicions per ser-ne, inversor. Ben aviat realitzarem una campanya de crowdfunding, per tant hi podràs participar.

Qualsevol persona podrà invertir en 11Onze per una quantitat molt accessible. Invertir en 11Onze és invertir en la comunitat catalana.

Tots els productes que tenim anunciats a la nostra plana web, AQUÍ.
Podràs fer tot el que fas normalment amb el teu banc: domiciliar la teva nòmina, els teus rebuts, fer transferències, estalviar, tenir la teva targeta de dèbit, de crèdit… I molt important comptant amb el suport del teu agent 11Onze i el seu equip.

Sí.

Som un neobanc, tindrem presència física, estratègica en els Països Catalans. Si bé som digitals, et donarem un servei àgil, les 24h del dia, a través dels nostres agents, els nostres canals de comunicació i la intel·ligència artificial de la plataforma 11Onze.

Sí, des d’Android i Apple, entre altres sistemes operatius.

Quan estiguem operatius, un cop tinguis l’app instal·lada, segueix totes les passes. Serà molt fàcil. Et demanarem les teves dades personals i un cop verificada la teva identitat, tindràs accés a 11Onze.

Serveis gratuïts
Amb 11Onze podràs gaudir dels serveis bàsics de banca gratuïtament.

Serveis de subscripció mensuals
Podràs accedir als nostres serveis prèmium amb una subscripció mes a mes. Aquesta oferta inèdita en el mercat et permetrà utilitzar aquests serveis en funció de les teves necessitats reals i puntuals. No tenim gens d’interès a cobrar-te serveis que no necessites.

Hem preparat una carta de serveis que inclou per exemple, l’assistència personalitzada d’un finance planner que t’ajudi a estalviar, l’accés a serveis de crèdit en la modalitat self service o simplement una assegurança de descobert que et protegeixi contra els efectes negatius del mateix de manera puntual.

Servei de pagament únic per ús
Podràs accedir al nostre mercat de finançament entre usuaris del banc per cercar bones oportunitats d’inversió o inversors pel teu projecte. Nosaltres volem afavorir el creixement de la cultura financera entre els nostres clients de manera que puguin adquirir coneixements propis amb el mínim de risc i màxim assessorament.

11Onze-logo

La demanda d’un banc que fa de banc, és existent i creix cada dia.

Peles

Les Peles són la moneda virtual de la comunitat d’11Onze, aquestes esdevindran un element clau futur per a l’adquisició de certs béns i/o serveis oferts a la plataforma. La quantitat de Peles que has generat la veuràs descrita en el teu moneder virtual.

Fàcil, invertint el teu temps i esforç a la plataforma d11Onze. A través del nostre sistema, detectarem la teva activitat i et premiarem en funció. Navega i vés descobrint com a poc a poc pots anar acumulant aquestes Peles sigui visualitzant contingut a 11Onze TV o adquirint nous coneixements a l’apartat d’Aprendre.

Ara per ara, només pots guanyar-les, però un cop veiem que en tens suficients, podràs començar a intercanviar-les per productes i/o serveis que t’oferirem a 11Onze. Tenim vàries sorpreses preparades així que estiguis atent!

11Onze_Feature_Block_Help

Vull més informació

Som persones com tu i feliços d’ajudar-te

Contacte